Ние дефинитивно живееме во различен свет од оној на нашите баби и дедовци пред децении. Фасцинантно е да се погледнат фотографии од минатото и да се открие како апаратите биле многу поголеми, транспортот бил многу побавен, модата била многу поконзервативна, а некои познати знаменитости се непрепознатливи. Без разлика дали животот бил потежок или подобар, сите можеме да се согласиме дека старите денови го имаат тој мистериозен шарм што не` привлекува.

Ние собравме волшебен стари и ги споредивме со нови фотографии што го докажуваат моќното влијание на времето. И погледнете до крај за да откриете едно нешто на кое знаеме дека времето никогаш не може да влијае.

Токио

Водени спортови

Бејрут

Статуа на Мартин Лутер, Дрезден

Сиднеј

Детски игри

Фрижидер

Машина за перење алишта

Превоз

Компјутер

Слушање музика

Сурфање

Калкулатор

И она на што времето никогаш не влијае, љубов