Кога си дете, потребни се многу сила и енергија за да го разбереш и прифатиш светот околу себе. Зошто се оди на лошо, и зошто твоите родители го дозволиле тоа?

Погледнете ја оваа колекција на вознемирени деца

Бидејќи патиката е на вистинската нога

Сакаше да ги лакира ноктите, но сепак не е среќна

Нејзината мајка најде бело влакно во косата, тоа значи дека е многу стара

Нема повеќе бомбони, бидејќи ги изеде сите

Неможе да ги јаде батериите од далечинскиот управувач

Мама купи исти пижами за неа и куклата

Не и беше дозволено да јаде кал

Нејзината омилена супа е од тиква, а таа несака тикви

Нејзината мајка и забранила да го користи овој прст за да покажува на луѓето

Мајка и не и дозволува да ги стави рацете во жешката рерна

Сакаше да биде врколак, но мајка му му ги исече ноктите

Мајка и не и дозволи да ги дојаде шминките

Дедото има роденден, а не тој

Бидејќи не и е дозволено да мачка со сладоледот на креветот

Бидејќи Велигденското зајаче донесе чоколадо наместо шарени јајца

Неговите родители неможат да го залепат лебот

Сакаше да игра со својот омилен трол од филмот The Trolls, но нејзиниот татко неможе да ја стави во телевизорот