Честопати топлинските уреди како фигарото и пресата за коса, бараат и да знаете како вешто да ги употребите за да добиете совршени локни. Но, токму денес ви откривамр фантастичен домашен трик како да добиете раскошна коса без било каков уред!

Блогерката Емили Лу ни открива како во неколку едноставни чекори да добиете неверојатен изглед, како од фризерски салон. Еве што е потребно да направите: