Како ќе изгледаат моите деца? На кого ќе личат? За повеќето луѓе ова е интересно прашање. За среќа, живееме во време кога научниците направиле толку многу истражувања на оваа тема што можат да ни дадат релативно прецизни одговори долго пред да се роди нашето дете.

Овој прирачник што ќе ви помогне да откриете дали вашите деца ќе имаат сини очи, кафена коса и многу други работи.