Италијанската модна куќа Dolce & Gabbana ги здружија силите со Италијанскиот производител Smeg за да ја создадат оваа примамлива линија на апарати за домаќинство инспирирани од традиционалните сицилијански мотиви и дезени.

Палетата на производи се нарекува “Сицилија е мојата љубов” и неодамна беше презентирана на Миланската недела на дизајн 2017. Сите производи се украсени со живописни бои карактеристични на регионот. Целата палета на производи ќе биде достапна од Октомври.

Можете да му кажете збогум на вашите здодевни стари апарати и да го донесе вкусот на Сицилија во вашата кујна.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/dolce-gabbana-4.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/dolce-gabbana-4-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаИталијанската модна куќа Dolce & Gabbana ги здружија силите со Италијанскиот производител Smeg за да ја создадат оваа примамлива линија на апарати за домаќинство инспирирани од традиционалните сицилијански мотиви и дезени. Палетата на производи се нарекува 'Сицилија е мојата љубов' и неодамна беше презентирана на Миланската недела на дизајн 2017....Секој ден нешто свежо