Замислете да ја имавте можноста да се претворите во вашиот омилен цртан или филмски лик? Кој ќе беше вашиот избор?

21-годишната пејачка од Русија, Џулс Гудкова, има неверојатен талент со кој ги оживува токму ликовите од филмското платно.

Кога ќе се спојат вештините на шминкање и облекување, резултатит се за восхит!

1. Мртвата невеста

2. Црната вдовица

3. Принцезата Фиона

4. Денерис Таргариен

5. Рапанзел

6. Гамора

7. Синди Лу Ху

8. Џесика Ребит

9. Ѕвончица

10. Жизел

11. Мерида

12. Ариел

13. Алиса

14. Принцезата Ана

15. Скарлет Охара

16. Рокси

17. Лола Бани

18. Лара Крофт

19. Невестата на Чаки

20. Мантис

21. Мера

22. Џеси

23. Ванелопи

24. Црната вдовица

25. Сабрина