Со вистинската комбинација на креативност, планирање и вештина, луѓето можат да постигнат некои навистина неверојатни нешта. Таков е примерот со овој навистина восхитувачки „направи сам“ проект кој би бил украс за сечиј дом.

За уникатниов аквариум биле потребни месеци на планирање и обмислување, но резултатот го оправдува сето тоа.

01

За да се сместат сите пумпи LED светилки, потребно е малку да се помачите.

02

Секогаш е добра замисла да ја проверите електрониката пред да составите сѐ заедно.

03

А што доаѓа со сета електроника? Многу жици и кабли коишто треба правилно да ги поврзете. Макотрпна работа, но на крајот ќе се исплати.

04

Инсталирал и макета на носач на авиони со биолошки филтер во аквариумот. Водата мора да се одржува чиста.

05

Штом еднаш се завршени сите инсталации, време е да се почне со пополнувањето.

06

Се разбира, на секој аквариум му треба малку украсување. Живо обоените корали се секогаш добредојдени.

07

Завршениот проект изгледа навистина спектакуларно.

08

09

10

11

12

13