Бред Пит е една од најголемите филмски ѕвезди во светот и многу пати ја има освоено титулата за најубав маж на светот. Но, дали знаете како изгледа неговиот брат? Малкумина имаат слушнато за Даглас Пит, кој е 3 години помлад од славниот актер, но подеднакво неверојатен кога станува збор за убавината.

Очигледно е дека убавината е наследна во семејството Пит. Во продолжение запознајте го Даглас, кој инаку раководи со успешна компјутерска агенција, се занимава со продажба на недвижен имот, а покрај тоа е и амбасадор на УНИЦЕФ.