Фотографката Ван Јинг од Сингапур му направила бајковита фотосесија на парот, кој побарал од неа „необични фотогафии“ од свадбата. Парот сакал фотосесијата да изгледа како позната бајка Палчица и Јинг ги направила да изгледаат навистина неверојатно како „минијатурни младенци“. Од фотографии со вереничкиот прстен па се до ресторанот каде што се запознале.

Јинг вели: „И младоженецот и невестата беа навистина забавни луѓе со кои може да се работи. Нивниот ентузијазам донесе многу смеа за време на фотосесијата и помогнаа да се генерираат многу идеи за овие минијатурни фотографии. Резултатот беше едноставно задоволувачки и фотографиите апсолутно ги опишуваа, такви какви што се.“

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/Pre-wedding_Miniature-2-595ba158601c4__880-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/Pre-wedding_Miniature-2-595ba158601c4__880-160x160.jpgМилена СтанишковскаКултура и уметностФотографката Ван Јинг од Сингапур му направила бајковита фотосесија на парот, кој побарал од неа „необични фотогафии“ од свадбата. Парот сакал фотосесијата да изгледа како позната бајка Палчица и Јинг ги направила да изгледаат навистина неверојатно како „минијатурни младенци“. Од фотографии со вереничкиот прстен па се до ресторанот каде...Секој ден нешто свежо