Ако се плашите да го изгубите клучот додека трчате, само врзете го со врвката од патиките, наместо да го чувате во џеб. Овие и други трикови ќе ви го олеснат животот, а споделени се од корисници на Интернет, кои, како што знаеме, се стручни решавачи на проблеми.

Ние  пребарувавме по интернет страни и за вас ги собравме најпрактичните и најгенијалните трикови кои може да ви го олеснат секојдневието.

Лесен начин да ја наводнувате градината.

Ако сте во хотел и немате штипки наоколу.

Кога одите на трчање, врзете го клучот за врвката.

Овој човек знае што е живот.

Чашите се одлични за држење на гиро.

Ако имате мали деца нацртајте патека на маицата, ем игра ем масажа.

За да не се мачите да чистите по бушењето.

Кога далечинскиот управувач работи само од блиску.

Ако принтерот ви се гаси поради прегревање, обидете се со овој трик.

Мачката не сака да спие во сопствениот кревет? Ставете ваша маица во него.

Ако немате монети во паричникот, обидете се со клучот.

Савете шише со вода врз блицот од вашиот мобилен телефонза ефект на ламба.

Ако играте друштвени игри со мали деца.

Штедење на крајот од месецот.

Ако немате помали садови, не трошета пари на нови, импровизирајте.

Наместо телефонот да го ставите на земја, обидете се со овој трик.