Летиција Кју е моден дизајнер, родена во Брегот на Слоновата Коска, Африка. Таа ги восхитува луѓето со својата бескрајна креативност. Погледнете ја галеријата, за да се убедите сами во талентот на убава и талентирана африканска дизајнерка.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/The-Ivorian-artist-sculpts-his-hair-to-match-the-expressions-in-his-mind-593edc9717988__880-860x574.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/The-Ivorian-artist-sculpts-his-hair-to-match-the-expressions-in-his-mind-593edc9717988__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностЛетиција Кју е моден дизајнер, родена во Брегот на Слоновата Коска, Африка. Таа ги восхитува луѓето со својата бескрајна креативност. Погледнете ја галеријата, за да се убедите сами во талентот на убава и талентирана африканска дизајнерка.Секој ден нешто свежо