9 жени кои го запреле времето на 20 години и изгледаат вечно млади (Мајката на Наоми Кемпбел изгледа неверојатно)

Повеќе од 1000 години, луѓето ширум светот се обидувале и сè уште се обидуваат да го пронајдат еликсирот на младоста. Во античко време, дури биле организирани експедиции за таа цел.

Но и да бил пронајден, на следните 9 дами дефинитивно не би им бил потребен, бидејќи тие одамна го запреле времето и веќе изгледаат вечно млади.

Следуваат 9 славни дами кои воодушевуваат со нивниот младолик изглед:

1. Баи Линг, 52 години

2. Џулиет Бинош, 53 години

3. Валери-Морис Кемпбел, 67 години

4. Мелиса Гилберт, 64 години

5. Мариса Томеј, 54 години

6. Полина Поризкова, 54 години

7. Мира Сорвино, 51 година

8. Белинда Нортон, 42 години

9. Бијанка Ловсон, 40 години

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *