71 – годишната пејачка Шер се појави на наградите на списанието „Билборд“ со првокативен фустан. Таа ја зеде наградата за „музичка икона“.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Image_6235946_128_0.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Image_6235946_128_0-400x214.jpgDijana IlievaЗабава71 - годишната пејачка Шер се појави на наградите на списанието „Билборд“ со првокативен фустан. Таа ја зеде наградата за „музичка икона“.Секој ден нешто свежо