И додека здравата исхрана комбинирана со редовното вежбање се идеален избор и најдобрата одлука што може да ја донесете доколку сакате да имате здраво и затегнато тело, сепак експертите не им препорачуваат на луѓето во тие ситуации да ги идеализираат и да се споредуваат со светските ѕвезди.

Не само што непотребно ќе се чувствувате лошо, туку и како повеќето, можеби ќе започнете да мислите дека никогаш нема да бидете совршени како многу славни дами. Но, општо познато е дека истите често ги уредуваат нивните фотографии со фотошоп, за да изгледаат што е можно подобро.

Токму следните фотографии од 7 славни дами се доказ дека навистина никој не е совршен како што мислиме:

1. Ешли Греам

2. Рита Ора

3. Ева Лонгорија

4. Скарлет Јохансон

5. Марија Меноунос

6. Џенифер Анистон

7. Џенифер Лопез

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-46-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-46-1-400x214.jpgНане.мкКултура и уметностИ додека здравата исхрана комбинирана со редовното вежбање се идеален избор и најдобрата одлука што може да ја донесете доколку сакате да имате здраво и затегнато тело, сепак експертите не им препорачуваат на луѓето во тие ситуации да ги идеализираат и да се споредуваат со светските ѕвезди. Не само што...Секој ден нешто свежо