Ова извонредно видео ќе ви покаже како да заштедите пари, а притоа значитечно да ја подобрите вашата рутина за шминкање.

Од тоа како да направите лажни пеги, користејќи пудра, со помош на сапун да ги скротите и обликувате вашите веѓи и како за неколку минути да се ослободите од темните кругови под очите со помош на алое вера, погледнете ги продолжение 40-те трикови кои се сметаат за златни, бидејќи жените ширум светот ги обожаваат: