ТЕСТ: Кое е поголемо?

Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете, а потоа обидете се да одговорите точно на прашањето, кое е поголемо, А или B?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *