Од користење на обична метална цедалка за прелевање на глазура со која вашата торта ќе изгледа како вкусна галаксија, лесно формирање и цртање на прекрасни цветови со помош на нож или торта со уникатна шарена декорација во форма на спирали за кои не ви е потребен речиси никаков труд!

Погледнете ги во продолежение 30-те најлесни трикови за најубавите декорации на торти, со кои вашите вкусни десерти ќе изгледаат едноставно бајковито!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-72-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-72-1-400x214.jpgНане.мкВкусноКултура и уметностОд користење на обична метална цедалка за прелевање на глазура со која вашата торта ќе изгледа како вкусна галаксија, лесно формирање и цртање на прекрасни цветови со помош на нож или торта со уникатна шарена декорација во форма на спирали за кои не ви е потребен речиси никаков труд! Погледнете...Секој ден нешто свежо