Дали носите фамерки секојдневно? Тоа е омиленото парче облека на речиси секој од нас, бидејќи е удобно, а истовремено и модерно за носење, при што секогаш е добро да се знаат неколку трикови плус како секогаш истите да изгледаат беспрекорно.

Облеката, како и самите фармерки, со текот на времето губи од својата боја или пак добиваат дамки, за чие отстранување ни се чини дека е невозможна мисија.

За таа цел, во продолжение погледнете го следното забавно и корисно, во кое ќе откриете и истовремено како да ја искористите несаканата настаната дупка во фамерките за да истите ги преобразите во гламурозно парче, плус бројни други практични трикови за облеката, со кои ќе заштедите и време и пари: