Погледнете 21 пример како различна фризура го трансформира истиот маж во сосема нова личност.

Мажите не експериментираат со нивните коси често како жените и преферираат истата фризура да ја носат и повеќе години. Но, порано или подоцна, донесуваат одлука да променат малку. А тогаш резултатите се неверојатни, погледнете и сами:

1. Мојот бербер е мојот херој

2. “Не можев да бидам посреќен кога го видов резултатот”

3. Сите секогаш бараме нешто ново

4. “Да ја задржам мојата кратка коса или да и се вратам на долгата?”

5. И самиот тој изгледа изненаден од резултатот

6. Воопшто не жали за одлуката

7. 12 години труд исчезнат во 5 минути

8. “Конечно ја исеков мојата коса. Ја обожавам сега!”

9. Сеуште изгледа по малку тажно за донесената одлука

10. “Сакав да видам како ќе изгледам со пократка коса”

11. Промени за интервју

12. Промена после долги 4 години

13. Кратката коса е закон!

14. Косата е навистина важна!

15. Изгледа извонредно!

16. Дури и брадата личи поразлично со новата фризура

17. Две комплетно различни личности

18. Трансформацијата поминала добро

19. Пред и по скротувањето на дивата коса

20. Советите од непознати луѓе на Интернет понекогаш се и повеќе од добредојдени

21. Храбар чекор!