Денес, повеќе од било кога, луѓето се прекрасна комбинација од различни култури. А таков е случајот и со дел од познатите личности. А во продолжение следуваат славните дами со азиски гени, кои зрачат со посебна убавина!

Доказ дека азиските корени се фасцинантни, се следните 20 уникатни и прекрасни славни жени:

1. Кристин Крук

2. Кејт Бекинсејл

3. Ванеса Хаџенс

4. Кимора Ли Симонс

5. Елоди Јанг

6. Оливија Мун

7. Маги Кју

8. Шеј Мичел

9. Девон Аоки

10. Фокси Браун

11. Ајеша Кари

12. Џесика Хенвик

13. Џенел Париш

14. Клои Бенет

15. Амери

16. Кореши Тран

17. Шерон Лиал

18. Нора Џоунс

19. Кеси Вентура

20. Никол Шерцингер

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/aziangenes-860x452.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/aziangenes-400x214.jpgНане.мкУбавинаДенес, повеќе од било кога, луѓето се прекрасна комбинација од различни култури. А таков е случајот и со дел од познатите личности. А во продолжение следуваат славните дами со азиски гени, кои зрачат со посебна убавина! Доказ дека азиските корени се фасцинантни, се следните 20 уникатни и прекрасни славни жени: 1....Секој ден нешто свежо