Едно од најмоќните оружја во козметичката индустрија е дефинитивно шминката. Со вистинските четки, во вистинските раце, шминката буквално може да направи чудо!

Беспрекорно да ги сокрие лузните, несовршеностите, а магично да додаде фацијални црти што претходно не биле на лицето, да ги направи очите покрупни и усните со поголем волумен.

Во продолжение следуваат едни од најсензуалните и најчудесните трансформации при кои жените буквално со шминката како да добиле ново лице: