Оваа година, во периодот од 9-ти Јули до 22-ри Септември, во Париз, галеријата Џозеф ќе истакне 200 монументални фотографии од Мерилин Монро, легендарната убавица.

Фотографиите ќе го претстават и опфатат нејзиниот славен, како и приватен живот, со досега невидени фотографии.

Еве дел од величествената колекција за безвременската убавина која и денес го воодушевува светот.