Различните земји значат различна култура, а културата вклучува и различни кујни. А еве како изгледаат 16 популарни видови на храна во светот, а како во Америка!

1. Пудинг

2. Јајца

3. Чоколадите Milky Way

4. Палачинки

5. Лебни стапчиња

6. Тост

7. Сланина

8. Кечап

9. Пржени компири

10. Желе

11. Флепџекс во САД се палачинки, а во В.Британија се енергетски плочки

12. Сос

13. Виршли обвиткани во сланина

14. Колачи

15. Пита

16. Сладолед

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/3-69.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/3-69-400x214.jpgНане.мкЗабаваРазличните земји значат различна култура, а културата вклучува и различни кујни. А еве како изгледаат 16 популарни видови на храна во светот, а како во Америка! 1. Пудинг 2. Јајца 3. Чоколадите Milky Way 4. Палачинки 5. Лебни стапчиња 6. Тост 7. Сланина 8. Кечап 9. Пржени компири 10. Желе 11. Флепџекс во САД се палачинки, а во В.Британија се...Секој ден нешто свежо