Летото се приближува, а со него и бројни можности повеќе време да поминуваме надвор, на отворено. Ова е особено важно за децата, кои во последните неколку недели беа лишени од задоволството да излегуваат надвор и да си играат со другарчињата.

Токму за оваа цел, денес ви откриваме 16 извонредни идеи како да создадете креативно детско катче од практични алатки и материјали, во вашиот двор, во кое децата максимално ќе се забавуваат!