Од Софија Копола во краток виолетов фустан, до Емили Ратајковски во жолт костим, во продолжение погледнете како 15 славни дами решија на поинаков начин да изгледаат на својот свадбен ден.

1. Емили Ратајковски

2. Викторија Бекам

3. Елизабет Тејлор

4. Софија Копола

5. Сара Џесика Паркер

6. Беатриче Боромео

7. Мерлин Монро

8. Џулиен Мур

9. Попи Делавињ

10. Кира Најтли

11. Дита Вон Тис

12. Гвен Стефани

13. Елизабет Тејлор

14. Ен Хетавеј

15. Хелен Лаишана