Новогодишните празници внесуваат среќни и весели моменти во нашите семејства. За да биде атмосферата уште поубава потребно е соодветно да се украси домот. Иако новогодишните декорации можат да бидат скапи, секогаш постои втора опција: Направи сам! Овие едноставни креации ќе ги израдуваат најмалите, а исто така ќе бидете пофалени поради нивната уникатност.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/12/85875876868-860x400.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/12/85875876868-400x214.jpgМилена СтанишковскаХобиНовогодишните празници внесуваат среќни и весели моменти во нашите семејства. За да биде атмосферата уште поубава потребно е соодветно да се украси домот. Иако новогодишните декорации можат да бидат скапи, секогаш постои втора опција: Направи сам! Овие едноставни креации ќе ги израдуваат најмалите, а исто така ќе бидете пофалени...Секој ден нешто свежо