Зимата ни пристигнува, а токму следните 15 фантастични модни трикови ќе им бидат од голема помош на дамите. Од тоа како да ги претворите старите џемпери во ново атрактивно модно парче до уникатно носење на шал:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/11/befunky-collage-2020-11-19t132143.468.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/11/befunky-collage-2020-11-19t132143.468-400x214.jpgНане.мкМодаЗимата ни пристигнува, а токму следните 15 фантастични модни трикови ќе им бидат од голема помош на дамите. Од тоа како да ги претворите старите џемпери во ново атрактивно модно парче до уникатно носење на шал: https://www.youtube.com/watch?v=7LkY3IkljuMСекој ден нешто свежо