Кога дамите избираат фризура, една од причините за изборот, меѓу другото е и да им се допаднат на припадниците на посилниот пол. Едно истражување открива кои 13 фризури најмногу мажите обожаваат да ги видат на жените, а резултатите погледнете ги во продолжение!