Жените над 50 години се зрели и прекрасни дами, кои точно знаат што сакаат. Со текот на годините, нашиот надворешен изглед се менува, при што од време на време се потребни мали модерни промени. Токму во продолжение ви ги претставуваме најдобрите фризури за оваа цел!

Скроени за сечиј вкус, наменети за дамите над 50 години, овие фризури ќе ве направат да изгледате неверојатно женствено и самоуверено, а притоа значително ќе го освежат вашиот надворешен изглед!