Принцезата Дијана сè уште продолжува да се смета за една од најпрекрасните дами кои ја одбележаа историјата. Но, таа привлекуваше огромно внимание на светската сцена прво, поради нејзната скромност, второ поради нејзината храброст!

Во продолжение следуваат 12 фотографии од прицезата која и покрај скромноста, обожаваше да ги прекршува здодевните кралски правила!

Обвиткана во неверојатна елеганција, еве како изгледаше принцезата Дијана кога не се плашеше да го истакне својот сексапил:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/ladydsexappeal-860x460.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/ladydsexappeal-400x214.jpgНане.мкМодаПринцезата Дијана сè уште продолжува да се смета за една од најпрекрасните дами кои ја одбележаа историјата. Но, таа привлекуваше огромно внимание на светската сцена прво, поради нејзната скромност, второ поради нејзината храброст! Во продолжение следуваат 12 фотографии од прицезата која и покрај скромноста, обожаваше да ги прекршува здодевните кралски...Секој ден нешто свежо