Секоја жена сака да биде негувана и елегантна, без разлика на возраста, а по 50-та година, стилистите сметаат дека е неопходно да обратиме поголемо внимание на правилниот избор на фризура.

Токму следните 10 фризури се сметаат за најдобрите за дамите над 45 години, поради нивниот моќен подмладувачки ефект! Истите ќе го освежат вашиот изглед, ќе го истакнат обликот на лицето и ќе ве направат супер модерни и во обичното секојдневие!