Да ја запознаете Вашата копија е многу надреално искуство за секој човек, но кога Вашиот „клон“ е позната ѕвезда тогаш возбудата е уште поголема.

Адам Сендлер и Макс Кеслер

Џеф Голдблум и неговата персиска реплика

Ким Кардашијан и Камила Осман

Џек Блек и неговата помлада верзија

Адел и Емили Бамфорт

Елен Деџенерес и Дона Блер

Марк Хамил и Себастијан Стен

Тејлор Свифт и Оливија Стургис

Зак Ефрон и Мајкл Хиксон

Ед Ширан и Тај Џонс

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/15024860-2preview5-1499776793-650-5b71abe6a8-1499843320.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/15024860-2preview5-1499776793-650-5b71abe6a8-1499843320-400x214.jpgМилена СтанишковскаЗабаваДа ја запознаете Вашата копија е многу надреално искуство за секој човек, но кога Вашиот „клон“ е позната ѕвезда тогаш возбудата е уште поголема. Адам Сендлер и Макс Кеслер Џеф Голдблум и неговата персиска реплика Ким Кардашијан и Камила Осман Џек Блек и неговата помлада верзија Адел и Емили Бамфорт Елен Деџенерес и Дона Блер Марк Хамил...Секој ден нешто свежо