Исклучително нежни и неверојатно моќни, следните модерни фризури имаат моќ секоја жена да ја трансфомираат во вистинска принцеза, благодарение на нивниот женствен ефект. Воедно, модните експерти се согласуваат дека овие фризури се одличен избор за свеж пролетен почеток!

Бонус: