Токму на вчерашниот ден официјално започна т.н Нова Месечина во хороскопскиот знак Јарец. Астролозите препорачуваат во следниот период, поконкретно во следните 28 дена да го фокусирате вашето внимание кон вас и вашата среќа. Размислете добро за вашиот имиџ, како и за подобрување на семејните односи.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

Следните 28 дена, според астролозите, ќе бидат исполнети со многу моќни космички енергии што позитивно ќе се одрази и ќе влијае на многу сфери кај луѓето, од љубовните до професионалните, а најголемите придобивки ќе ги почувствуваат родените во знакот на Девица и Бик.

Во овој период, астролозите ги советуваат луѓет на лист хартија да ги испишаат нивните желби, како и цели, од областа на кариерата, љубовниот живот, надворешниот изглед, вашите идеали, амбиции или семејните односи, односно запишете неколку од вашите најголеми желби и цврсто верувајте дека наскоро, благодарение на поставеноста на планетите, тие може да се претворат во бајковита реалност!