Животниот век во 60 секунди: Видео кое ни покажува како нашата кожа старее од 0 до 100 години

Ако има нешто за што рекламите за нега на кожата не се познати, тоа е искреноста. Сепак, норвешката аптека го отстранува фотошопот и уредувањето на фотографиите за нивната најнова кампања, и тие создадоа „искрено“ видео кое го покажува „стареењето“ во ново светло.

„Животен век за 60 секунди“ е проект на соработка помеѓу Vitus Apotek и рекламната агенција T / A Pol и е искрен и нефилтриран поглед на тоа како нашата кожа старее со текот на времето, како и важноста на грижата и за љубовта кон неа. Жените и девојките на возраст од 0 до 100 години, од сите бои, облици и големини, биле снимани и уредени по хронолошки редослед, илустрирајќи ги многуте начини на кои убавината се развива како мудрост и карактер.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *