И на животните им треба сон, за да се одморат и да имаат сила. Погледнете ги овие симпатични слики од животни што спијат.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Sleeping-animals-22-5916a2068a673__605.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Sleeping-animals-22-5916a2068a673__605-400x214.jpgDijana IlievaМиленичињаЗабаваИ на животните им треба сон, за да се одморат и да имаат сила. Погледнете ги овие симпатични слики од животни што спијат.Секој ден нешто свежо