Иако обично се прврзува со забави, подароци и насмевки, роденденот може да биде тажен ден, особено ако не можете да го сподлеите со најблиските.

Една жена беше фатена на камера како седи сама во ресторан, додека на масата пред неа има роденденска торта. Нејасно е дали жената чекала некој да ѝ се придружи, но можеме да видиме дека таа на почетокот на видеото зборува на телефон по што ги става рацете „во молитва“.

Обидувајќи се да го извлече најдоброто од ситуацијата жената ја пали свеќата и почнува да плеска со рацете. За среќа, ова не требаше да го прави долго, затоа што набрзо и се приближи работник кој почна да плеска и да пее, а веднаш потоа се приклучија и други луѓе во ресторанот.

 

Жената со изненадување го крена погледот додека другите се собраа околу нејзината маса, а нејзината среќа беше очигледна кога стана, се насмевна и ги избриша солзите од нејзините очи.