Ластичињата ги има во секој дом и многу често не им обрнуваме особено внимание. Тие се незгодни за врзување на долгата коса, но затоа можат да се користат на многу други начини во домаќинството. Еве неколку идеи за нивна употреба.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Image_6266318_128_0.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Image_6266318_128_0-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваЛастичињата ги има во секој дом и многу често не им обрнуваме особено внимание. Тие се незгодни за врзување на долгата коса, но затоа можат да се користат на многу други начини во домаќинството. Еве неколку идеи за нивна употреба.Секој ден нешто свежо