Погледнете ги овие прекрасни жени, кои и во подоцнежните години изгледаат прекрано.

Кармен Дел’Oрефиче (84 години)

Џулија Ендриус (79 години)

Ракел Велч (74 години)

Хелен Мирен (69 години)

Дајана Сојер (69 години)

Сузан Лучи (68 години)

Пеги Липтон (68 години)

Жаклин Смит (67 години)

Оливија Њутн-Џон (66 години)

Сигурни Вивер (65 години)

Барбара Волтерс (85 години)

Софија Лорен (80 години)