Погледнете ја сликата. Кое е првото нешто што го забележавте?

Кит

Вие имате добра интуиција. Можете да се приспособите лесно во различни ситуации. Китот е симбол на моќ, но Вие сте мирен човек и агресивното однесување на работното место Ви е непознато.

Сонце

Овој симбол е знак дека наскоро ве очекува напредок. Ако во моментов немате работа или пак сте во застој на работното место, многу наскоро можете да очекувате одлични вести.

Сурфер

По се изгледа дека Ве очекува неинтересна и досадна работа. Добрата вест е дека по завршувањето на овој проект ќе почувствувате задоволство.

Бран

Во моментов се наоѓате на сртот на бранот на физичката и душевната активност.