Има ли нешто поубаво од топла шолја кафе во утринските часови, пред да го започнете работниот ден? Денес денот го започнуваме токму со шолја кафе, но на еден поинаков, забавен начин.

Погледнете ја следната фотографијата, добро размислете и одговорете на прашањето. Која шолја, според вас, прва ќе се наполни со кафе?

Точно решение може да го пронајдете на следната страна.