Можеме да замислиме дека се потребни многу пари и подготовки за фустаните на ѕвездите. Но, некои креативни умови го докажуваат спротивното. Запознајте ја Рајли, девојче од Австралија со извонреден талент!

Користејќи предмети од секојдневието, Рајли на сите нам ни докажа единствено важна е креативноста, умешноста и стилот.

Во продолжение следуваат нејзините дизајни, инспирирани од славните дами, но истовремено кои ги засенуваат оригиналите!