2000-тите ни дадоа плишани тренерки, фармерки со низок струк, кафен тен и шминка како на кукла. Денес, повеќето од тие трендови не` поттикнуваат да се смееме и да прашаме: „Дали воопшто беа реални?“

Ние се чувствувавме малку носталгично за „златните“ 2000 -ти години и решивме визуелно да ви покажеме како се промени животот на жените во текот на изминатите 20 години.