Ние сме дел од природата, а не господари на светот, но за жал, ние луѓето често забораваме на тоа. Секоја минута, ние можеме да и се восхитуваме на нашата планета, сонце, море, океан, сите животни, и сето она што го прави нашиот живот среќен. Мислам дека треба да се почитува силата на природата, ние треба да бидеме горди и благодарни што можеме да видиме многу бои и видови на суштества.

Овој сликар сака да ни ја покаже рамнотежата помеѓу нас и природата. Ние припаѓаме на душата на Земјата и треба да учиме како да се спаси планетата, како да бидеме дел од неа.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/sliki-prir-14-860x613.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/sliki-prir-14-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностНие сме дел од природата, а не господари на светот, но за жал, ние луѓето често забораваме на тоа. Секоја минута, ние можеме да и се восхитуваме на нашата планета, сонце, море, океан, сите животни, и сето она што го прави нашиот живот среќен. Мислам дека треба да се...Секој ден нешто свежо