Дали имате слика што сакате да ја промените? Можеби би сакале поранешен партнер да го отстраните од фотографијата, или можеби сакате Вашата коса да изгледа подобро во совршената фотографија? Што и да треба, овој човек може да помогне. Неговото име е Џејмс Фридман, кралот на Фотошоп. Тој прави “поправки” на фотографии од другите луѓе кои го бараат тоа од него, но како вистински професионалец, а тој ги прави буквално како што е бараат, затоа неговите слики се толку смешни. Погледнете некои од неговите дела.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/photoshop-troll-guy-james-fridman-32-594777d759f28__880-860x620.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/photoshop-troll-guy-james-fridman-32-594777d759f28__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваДали имате слика што сакате да ја промените? Можеби би сакале поранешен партнер да го отстраните од фотографијата, или можеби сакате Вашата коса да изгледа подобро во совршената фотографија? Што и да треба, овој човек може да помогне. Неговото име е Џејмс Фридман, кралот на Фотошоп. Тој прави 'поправки'...Секој ден нешто свежо