Венеса Ван Винкл по професија е агент за недвижности и со Интернет корисниците сакаше да сподели колку чудно и лошо се направени некои ентериери, а со тоа ги инспирираше и нејзините колеги да ги споделат најчудните дизајни со кои тие некогаш се сретнале.

Во продолжение следуваат 20-те најлоши дизајни на ентерирер, поради кои секој ќе се запраша што ли мислеле дизајнерите на истите: