Во новиот видео туторијал ви претставуваме еден едноставен изглед, со малку боја во нијанси приближни на бојата на вашата кожа. Во неформални прилики, дамите одбираат да ги избегнат очите, па најчесто се одлучуваат да ги изразат само трепките и усните. Овојпат имате идеја како да ги истакнете очите, а притоа да внесете нежна нота на шарм.