Луѓето кои имаат болки во коските и зглобовите знаат како тие можат да бидат неподносливи. Апчињата за болки не се решение, иако ја намалуваат болката. Може да создадат зависност, или да оштетат други органи, како бубрезите и црниот дроб (честата употреба на аналгетици).

Ова природно решение се препорачува од многумина и нема да ви наштети.

Потребни состојки:

40 гр семки од тиква
200 гр мед
3 лажици суво грозје
8 лажици ленено семе

Подготовка:

Измешајте ги сите состојки во блендер.

Консумирајте по лажица, 2 пати на ден. Ќе забележите подобрување наскоро.

Друго решение е комбинација на мед и цимет . Можете да ги користите како мешавина, консумирајте по една супена лажица, два пати на ден.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/fb_2fa2eea13d7ee4e46dc8fdedbf48307c.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/fb_2fa2eea13d7ee4e46dc8fdedbf48307c-400x214.jpgDijana IlievaКоскиЗдравјеЛуѓето кои имаат болки во коските и зглобовите знаат како тие можат да бидат неподносливи. Апчињата за болки не се решение, иако ја намалуваат болката. Може да создадат зависност, или да оштетат други органи, како бубрезите и црниот дроб (честата употреба на аналгетици). Ова природно решение се препорачува од многумина...Секој ден нешто свежо