Психичко малтретирање

Доволно е “дечко ти” да ти забранува да идеш на кафиња со другарки, да работиш, да не идеш да вежбаш, кога си во друштво по 10 пати да те бара. Тоа е дел од психичко малтретирање, и не е изговор “АМА ТОЈ МЕ САКА затоа вака се понаша”.

Имате ли вакви искуства?

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *