Со неколку едноставни чекори балконот можете да го претворите во пријатно и убаво место за одмор и седенки во вечерните часови.

Зелените растенија и цвеќиња се најдобрата декорација за балкон. Закачете ги на ѕидовите, за да создадете вертикална градина, може и саксии на оградата, комбинирајте различни по големина и боја.

Ако имате мал балкон, тоа не значи дека не можете да имате комфорен и удобен мебел. Постојат такви со интересен дизајн, кои совршено одговараат и на најмалиот простор.

Еве неколку идеи:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/balk-12.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/balk-12-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаСо неколку едноставни чекори балконот можете да го претворите во пријатно и убаво место за одмор и седенки во вечерните часови. Зелените растенија и цвеќиња се најдобрата декорација за балкон. Закачете ги на ѕидовите, за да создадете вертикална градина, може и саксии на оградата, комбинирајте различни по големина и боја. Ако...Секој ден нешто свежо